به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، محققان دانشگاه جرج تاون واشنگتن دیسی دریافتند تغذیه موش های باردار با رژیم غذایی پرچرب که چربی آن ناشی از روغن ذرت بود منجر به تغییرات ژنتیکی شد که در نهایت به شکل قابل توجهی موجب افزایش آسیب پذیری در مقابل سرطان سینه در سه نسل از موشها شد.
لنا هیلاکوی کلارک، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: این باور وجود دارد که فاکتورهای محیطی و سبک زندگی نظیر رژیم غذایی، نقش مهمی در افزایش ریسک سرطان سینه در انسان دارند و ما از مدل های انسانی برای افشای مکانیسم های بیولوژیکی مسئول افزایش ریسک در زنان و نسل زنان بعد از آنهااستفاده کردیم.
مطالعه جدید نشان داد شماری از تغییرات ژنتیکی در اولین و سومین نسل موشهای تغذیه شده با رژیم غذایی پرچرب در طول بارداری، از جمله چندین ژن مرتبط با افزایش ریسک سرطان سینه، افزایش مقاومت به درمان سرطان، تشخیص ضعیف سرطان و اختلال در ایمنی ضدسرطان در زنان اتفاق میافتد.
به گفته هیلاکوی کلارک، مطالعات نشان دادهاند که زنان باردار چربی بیشتری در مقایسه با زنان غیرباردار مصرف میکنند و این افزایش میزان چربی بین اولین و دومین سه ماهه بارداری اتفاق میافتد.
نظر شما